Weboldalunk a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.

Készletkisöprés Érdekel>>

A Lay-Z-Spa négy kategóriában is díjat nyert

A Lay-Z-Spa négy kategóriában is díjat nyert

4 díjjal büszkélkedhet a Lay-Z-Spa márka a méltán rangos 2021-eső UK Pool & Spa Awards díjátadón. 3 Gold Standard díjat és egy kategóriagyőzelmet is kapott az Energiahatékonysági Öko díjért.

Mi a jelentősége az UK Pool & Spa Awards verenynek?

A 2010-ben alapított UK Pool & Spa Awards egy olyan verseny, amely nyitva áll minden vízi szabadidős szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat számára, szakmai hovatartozástól függetlenül. A verseny célja az egyes uszodatechnikai vállalkozások, valamint az iparág egészének ismertebbé tétele.

A verseny kategóriái közé tartoznak a vizes szabadidő-gyártók, a medence- és jakuzzi-nagykereskedők és kiskereskedők, a lakossági és kereskedelmi uszodák, pezsgőfürdők, wellness és úszómedencék üzemeltetői.

A UK Pool & Spa Awards 11 éves története során a vízi szabadidőstevékenységek egyik legértékesebb marketingeszközeként vívta ki magának a hírnevet. A versenyre résztvevői az iparági elit közé tartoznak.

 

Lay-Z-Spa Barbados AirJet - Energiahatékonysági öko-díj nyertes

 

Lay-Z-Spa Barbados AirJet - Energiahatékonysági öko-díj nyertes

 

Rendkívüli elismerés a Barbados AirJet™ típusú felfújható jakuzzinak, mely az első Lay-Z-Spa, amely tartalmazza az EnergySense™ energiatakarékos szigetelő pezsgőfürdő bélést és a felső Thermo védőtakarót.

Az innovatív beépített EnergySense™ hőburkolatnak köszönhetően a Barbados AirJet energiahatékonysága 40%-kal magasabb a többi Lay-Z-Spa modellnél és piacon kapható legtöbb felfújható jakuzzinál.

 

Lay-Z-Spa Palma HydroJet Pro™ - Az év SPA fürdőterméke díj

 

Lay-Z-Spa Palma HydroJet Pro™ - Az év SPA fürdőterméke díj

 

A 2021 elején újonnan bemutatott Palma HydroJet Pro™ egy prémium felfújható jakuzzi, amely ugyanazokat az előnyöket kínálja, ha nem többet, mint egy tartós pezsgőfürdő megfizethető áron.

A népszerű Maldives HydroJet Pro™ specifikációival megegyező tulajdonságokkal rendelkezek, ezért is nagyszerű, hogy ez a Lay-Z-Spa aranyat nyert az év fürdőterméke kategóriában.

 

Lay-Z-Spa – Az év SPA beszállítója díj

 

Lay-Z-Spa – Az év SPA beszállítója díj

 

Még ebben a nehéz évben is a Lay-Z-Spa 2021-ben mindent megtett, hogy kielégítsék a felfújható pezsgőfürdők iránti keresletet és kínálatot. Néhány akadály leküzdése után sikerült megbizonyosodni arról, hogy a nagyobb kereskedők készletei mindig rendelkezésre álljanak.

 

A Lay-Z-Spa megteremti mindennapi oázisát - Az év marketingkezdeményezése díj

 

A Lay-Z-Spa megteremti mindennapi oázisát - Az év marketingkezdeményezése díj

 

Kampányüzenet 2021-ben a „Mindennapi oázisod” kezdeményezés volt, egy otthonos szentély, ahol az év bármely napján pihenhet és kikapcsolódhat.

Az otthoni vakációt felpezsdítve a téli használat során is minden Lay-Z-Spa jakuzzi rendelkezik a Freeze Shield™ téliesítő rendszerrel.

A cikk és képek forrása: https://www.lay-z-spa.co.uk/

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Felfújható jakuzzi